2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı saye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın ruhsat olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı olur.

Zihnî mânialı, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, mezun çalışanı kalıcı misyon başlangıcında olan ve yangın yahut diğer ivedi durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına mezuniyet verilir.

En tatminkâr ve kaliteli yangın kapısı fiyatları sinein uzman kadroya sahip firmamız ile iletişime geçiniz.

Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik maddeleri tembihnca yapılan düzenlemelerin yerı düzen, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Sessiz kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Meraklı bir mimar yahut yangın emniyetliği uzmanından dayanak alarak, ihtiyaçlarınıza ve lokal düzenlemelere münasip bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 posta yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul güvenilir taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna allıkınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabilinden müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Bu kapılar, yangın merdiveni açıkluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın emin bir şekilde hariçarı çıkmasını sağlar.

Merdivenin kapısının hariçya sadık açılması gerekir. Kaldırıma mevsuk açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını katkısızlar.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yamaç sayısı: Binaların defa adetsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı gestaltlarda her katta bir kıta müstacel çıkış bapsı alan almalıdır. şiddetli katlı dokumalarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page